Skip to content

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Webtory Oy,
    Y-tunnus: 2791995-7
  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Toimitusjohtaja Jani Takala, [email protected]
  3. Rekisterin nimi
    Webtory.fi -verkkosivuston yhteydenottolomakeen täyttäneet henkilöt
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Webtory Oy:n viestintä ja yhteydenpito. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
    Nimi
    Sähköpostiosoite
    Puhelinnumero
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan Webtory.fi -verkkosivustolla olevalla sähköisellä yhteydenottokaavakkeella henkilön itsensä täyttämänä.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien henkilötietoja kenellekään ulkopuoliselle taholle
  8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  9. Tietojen poistaminen
    Tilaajaa koskevia tietoja voidaan poistaa tilaajan vaatimuksesta mistä syystä tahansa.
  10. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina HTTPS-suojatussa sivustossa, vahvojen salasanasuojausten takana.
  11. Kielto-oikeus
    Tilaajalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely.

 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

SOPIIKO WOOCOMMERCE SINULLE?

Kysy niin vastaamme
  • +358 40 768 2355